JOBE DUNA ELITE 11.6 INFLATABLE PADDLE BOARD PACKAGE

1,850.00 

Category:

Description

486423004
Let us introduce to you the Jobe Duna Elite 11.6 Inflatable Paddle Board Package: The next step in stand up paddling. We have risen above ourselves with the introduction of the Elite stand up paddle range. “There is always room for improvement” simply doesn’t apply with the Duna Elite package. The Elite version of our Duna 11.6 is packed with next-gen innovations like a new hook system, streamlined channels, carbon rails and many, many more! We have also added the most premium necessary accessories to give you the best experience possible. Have a look at the Jobe Duna Elite 11.6 Inflatable Paddle Board Package and see why this is the crème de la crème. By the way, did you know that every inflatable stand up paddle board from Jobe comes with a 5-year warranty!
5 year warranty
Non-slip EVA foam pattern: A soft deckpad for comfortable SUPing, no matter how long your tour is
Lightweight X-dropstitching construction
Bungee storage net
Easy-to-carry neoprene handle with paddle holder
Halkey Roberts Valve
2 middle fins underneath the standing position for extra grip and traction 8″
EZ lock fin
A double stringer on the top and bottom for improved control
Bungee storage net with buckles
D-ring on tip and tail
Heat bonded technology: better layer quality and lightest construction in the market
Nose rocker: 9″,
Tail rocker: 0″
Recommended rider weight: Up to 150kg | 330 lbs
Board weight: 10,2kg | 22,5lbs
Package weight: 15,2kg | 33.5lbs
Dimensions: 11’6″ x 31″ x 6″ | 350 x 78,8 x 15cm Volume: 324 l Package contains: Aero Elite Duna SUP Board 11.6, adjustable 100% carbon 3-piece paddle, 1 big Waterproof backpack, 1 small drybag, triple action pump, Padded Quick Release Waist Belt, 10ft / 3,04m coiled leash
PERKTHIMI:
Le t’ju prezantojmë paketën Jobe Duna Elite 11.6 me tabela me vozitje me vozitje: Hapi tjetër në vozitje në këmbë. Ne jemi ngritur mbi veten tonë me prezantimin e gamës Elite stand up paddle. “Ka gjithmonë vend për përmirësim” thjesht nuk vlen me paketën Duna Elite. Versioni Elite i Duna 11.6 tonë është i mbushur me inovacione të gjeneratës së ardhshme si një sistem i ri fiksimi, kanale të thjeshta, shina karboni dhe shumë e shumë të tjera! Ne kemi shtuar gjithashtu aksesorët e nevojshëm më premium për t’ju dhënë përvojën më të mirë të mundshme. Hidhini një sy paketës Jobe Duna Elite 11.6 të dërrasave me vozitje dhe shikoni pse ky është kremi i kremës. Meqë ra fjala, a e dinit që çdo dërrasë e ngritjes së fryrjes nga Jobe vjen me një garanci 5-vjeçare!
5 vjet garanci
Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje: Një taskë e butë për SUP të rehatshëm, pavarësisht sa i gjatë është turneu juaj
Konstruksion i lehtë me qepje X
Rrjeta e ruajtjes së bungee
Dorezë neopreni e lehtë për t’u mbajtur me mbajtëse lopatash
Halkey Roberts Valve
2 pendë të mesme poshtë pozicionit në këmbë për kapje dhe tërheqje shtesë 8″
Fina e bllokimit EZ
Një tela e dyfishtë në krye dhe në fund për kontroll të përmirësuar
Rrjetë magazinimi bungee me kopsa
Unaza D në majë dhe në bisht
Teknologjia e lidhjes me nxehtësi: cilësi më e mirë e shtresës dhe ndërtimi më i lehtë në treg
Lëkundje hunde: 9″,
Lëkundje bishti: 0″
Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 150 kg | 330 paund
Pesha e dërrasës: 10,2 kg | 22,5 paund
Pesha e paketimit: 15,2 kg | 33,5 paund
Dimensionet: 11’6″ x 31″ x 6″ | 350 x 78,8 x 15 cm Vëllimi: 324 l Paketa përmban: Aero Elite Duna SUP Board 11.6, vozis 100% karboni me 3 pjesë, 1 çantë shpine e madhe e papërshkueshme nga uji, 1 e vogël çantë e thatë, pompë me veprim të trefishtë, rrip beli me lirim të shpejtë, zinxhir me mbështjellje 10 ft / 3,04 m

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE DUNA ELITE 11.6 INFLATABLE PADDLE BOARD PACKAGE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *