JOBE DUNA 11.6 INFLATTABLE PADDLE BOARD PACKAGE TEAL

1,399.99 

Available on backorder

Category:

Description

486423006

JOBE DUNA 11.6 INFLATTABLE PADDLE BOARD PACKAGE TEAL

The Jobe Duna 11.6 Inflatable stand up paddle board Teal has received some serious design changes including a more rounded tail where form meets function! We have also created two new colorways due to the popularity of this beautiful board. It doesn’t just look better, the design changes have a practical use and make for an integrated storage cord and handles. Combine this with our high-end technology like our X-stringer construction, rail tape and a double stringer and you get one of the best SUP boards on the market as a result! By the way, did you know that every inflatable stand up paddle board from Jobe comes with a 5-year warranty!

5 year warranty
Non-slip EVA foam pattern: A soft deckpad for comfortable SUPing, no matter how long your tour is
Lightweight X-dropstitching construction
Bungee storage net
Easy-to-carry neoprene handle with paddle holder
Halkey Roberts Valve
8″ EZ lock fin
A double stringer on the top and bottom for improved control
D-ring on tip and tail
Heat bonded technology: better layer quality and lightest construction in the market
Paddle 40% carbon
Nose rocker: 9″, Tail rocker: 0″
Recommended rider weight: Up to 160kg | 352 lbs
Board weight: 9,6kg | 21.1 lbs
Package contains: Aero Duna SUP Board 11.6, Stream 40 adjustable 3-piece paddle, waterproof backpack, double action pump, Quick Release Waist Belt, 10ft / 3,04m coiled leash
Package weight: 14,6kg | 32.2lbs
Dimensions: 11’6″ x 31″ x 6″ | 350 x 78,8 x 15cm
Volume: 324 l

PERKTHIMI:

JOBE DUNA 11.6 PAKETA TEAL
Jobe Duna 11.6 Jobe Duna 11.6 dërrasë me vozitje me ngritje të fryrë Teal ka marrë disa ndryshime serioze në dizajn, duke përfshirë një bisht më të rrumbullakosur ku forma plotëson funksionin! Ne kemi krijuar gjithashtu dy ngjyra të reja për shkak të popullaritetit të këtij bordi të bukur. Jo vetëm që duket më mirë, ndryshimet e dizajnit kanë një përdorim praktik dhe krijojnë një kordon ruajtjeje dhe doreza të integruara. Kombinoje këtë me teknologjinë tonë të nivelit të lartë si konstruksioni ynë X-stringer, shirit hekurudhor dhe një tela të dyfishtë dhe si rezultat do të merrni një nga pllakat SUP më të mira në treg! Meqë ra fjala, a e dinit që çdo dërrasë e ngritjes së fryrjes nga Jobe vjen me një garanci 5-vjeçare!
5 vjet garanci
Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje: Një taskë e butë për SUP të rehatshëm, pavarësisht sa i gjatë është turneu juaj
Konstruksion i lehtë me qepje X
Rrjeta e ruajtjes së bungee
Dorezë neopreni e lehtë për t’u mbajtur me mbajtëse lopatash
Halkey Roberts Valve
Fina e kyçjes 8″ EZ
Një tela e dyfishtë në krye dhe në fund për kontroll të përmirësuar
Unaza D në majë dhe në bisht
Teknologjia e lidhjes me nxehtësi: cilësi më e mirë e shtresës dhe ndërtimi më i lehtë në treg
Vozis 40% karbon
Lëkundje për hundë: 9″, lëkundëse e bishtit: 0″
Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 160 kg | 352 paund
Pesha e dërrasës: 9,6 kg | 21,1 paund
Paketa përmban: Aero Duna SUP Board 11.6, Stream 40 vozis me 3 pjesë të rregullueshme, çantë shpine të papërshkueshme nga uji, pompë me veprim të dyfishtë, rrip beli me çlirim të shpejtë, zinxhir me mbështjellje 10 ft / 3,04 m
Pesha e paketimit: 14,6 kg | 32.2 paund
Përmasat: 11’6″ x 31″ x 6″ | 350 x 78,8 x 15 cm
Vëllimi: 324 l

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE DUNA 11.6 INFLATTABLE PADDLE BOARD PACKAGE TEAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *