Jobe Double Trouble Towable 2P

195.50 

Available on backorder

Categories: , Tags: ,

Description

230223003

Jobe Double Trouble Towable 2P

Double Trouble but twice the fun. The Double Trouble towable is our most accessible and affordable 2 person towable. Jobe’s double trouble has been built with strong and durable 840D nylon and a 24 gauge PVC bladder and equipped with an easy one way boston valve and quick rope connector.
 • 3 year warranty
 • 4 Handles with neoprene knuckle guards
 • Air chambers
 • Double stitched nylon
 • Max 2 Persons
 • One way Boston valve
 • Quick connector for easy towing
 • 840 Denier nylon cover
 • 24 Gauge PVC
 • Dimensions when inflated: 51,9 x 70,8 x 16,9″ | 132 x 180 x 43cm
 • Dimensions when deflated : 57″ x 74,8″ | 145 x 190 cm

230223003

Jobe Double Trouble Towable 2PDDoble Trouble por dyfish më shumë argëtim. Rimorkimi Double Trouble është rimorkimi ynë më i arritshëm dhe i përballueshëm për 2 persona. Problemi i dyfishtë i Jobe është ndërtuar me najlon të fortë dhe të qëndrueshëm 840D dhe një fshikëz PVC me diametër 24 dhe është i pajisur me një valvul të thjeshtë boston dhe lidhës të shpejtë me litar.
3 vite garanci
4 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
Dhomat e ajrit
Najloni i qepur dyfish
Maksimumi 2 persona
Valvula e Bostonit me një drejtim
Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
840 Denier mbulesë najloni
24 matës PVC
Dimensionet kur fryhen: 51,9 x 70,8 x 16,9″ | 132 x 180 x 43 cm
Dimensionet kur shfryhen: 57″ x 74,8″ | 145 x 190 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Double Trouble Towable 2P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *