Jobe Crusher Towable 1P

169.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

230120007

You don’t need to spend a lot of money for endless fun! Our Crusher towable can carry 1 person and is slightly bigger than the Jobe Rumble. The inner material is made of 24G PVC, which makes it both strong and featherlight. It comes with 4 luxurious neoprene knuckle-guard handles that allow you to sit or lay. Comes with a comfort cushion.
 • 3 year warranty after registration
 • 4 Handles with neoprene knuckle guards
 • Comfortable cushion
 • Double stitched nylon
 • Max 1 person
 • One way Boston valve
 • Quick connector for easy towing
 • Safety chamber
 • 420 Denier nylon Cover
 • 24 Gauge PVC
 • Dimensions when inflated: Ø46 x 17,3″ | 117 x 44cm
 • Dimensions when deflated : Ø 56″ | 142cm

Nuk keni nevojë të shpenzoni shumë para për argëtim pafund! Tërheqja jonë Crusher mund të transportojë 1 person dhe është pak më e madhe se Jobe Rumble. Materiali i brendshëm është prej PVC 24G, gjë që e bën atë të fortë dhe të lehtë. Ajo vjen me 4 doreza luksoze neoprene mbrojtëse të kyçeve që ju lejojnë të uleni ose të shtriheni. Vjen me një jastëk rehati.

 • 3 vite garanci pas regjistrimit
 • 4 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
 • Jastëk i rehatshëm
 • Najloni i qepur dyfish
 • Maksimumi 1 person
 • Valvula e Bostonit me një drejtim
 • Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
 • Dhoma e sigurisë
 • 420 Mbulesë najloni Denier
 • 24 matës PVC
 • Dimensionet kur fryhen: Ø46 x 17,3″ | 117 x 44 cm
 • Dimensionet kur shfryhen: Ø 56″ | 142 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Crusher Towable 1P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *