Jobe Carbon Pro SUP Paddle 3-piece

309.99 

Category:

Description

486721026

The Jobe Carbon Pro SUP Paddle 3-piece is built with the most premium materials on the market! Featuring a 100% carbon fiber shaft, lightweight carbon blade, and a comfortable carbon T-grip the Jobe Carbon paddle is the most premium stand up paddleboard in the Jobe lineup. The Carbon Pro Paddle also comes with a blade cover.
SPECIFICATION
 • ABS protector on edge
 • Blade angle: 10°
 • Blade surface: 93,3 in²
 • Blade width: 8,1″ | 206mm
 • Clip with lever to adjust fast and easy
 • Comfortable carbon T-grip
 • Length: 70,8″ / 68,8″ | 180cm / 220cm
 • Lightweight carbon blade
 • Stiff carbon shaft for the best response
 • Weight: 680g | 1,49lbs

PERKTHIMI

486721026

Jobe Carbon Pro SUP Paddle 3-copëshe është ndërtuar me materialet më premium në treg! Me një bosht 100% me fibër karboni, teh të lehtë karboni dhe një dorezë të rehatshme T-karboni, lopata Jobe Carbon është tabela e këmbëve më premium në linjën Jobe. Carbon Pro Paddle gjithashtu vjen me një mbulesë tehe.

SPECIFIKIMET

 • Mbrojtës ABS në buzë
 • Këndi i tehut: 10°
 • Sipërfaqja e tehut: 93,3 in²
 • Gjerësia e tehut: 8,1″ | 206 mm
 • Kapëse me levë për t’u rregulluar shpejt dhe lehtë
 • Rrokje e rehatshme T-karboni
 • Gjatësia: 70,8″ / 68,8″ | 180 cm / 220 cm
 • Teh karboni i lehtë
 • Bosht i ngurtë karboni për përgjigjen më të mirë
 • Pesha: 680g | 1,49 paund

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Carbon Pro SUP Paddle 3-piece”

Your email address will not be published. Required fields are marked *