Jobe Breeze Towable 1P

149.99 

Categories: ,

Description

230120006
Feeling hot? This Breeze can cool down one happy rider in no time! The Breeze is fully covered with double-stitched nylon over heavy duty PVC bladders. A convenient quick-rope connector allows easy rope connection and detachment. You’ll appreciate the convenience of the 4 handles with comfy neoprene knuckle guard and the fastness of it’s one way boston valve.

FEATURES

  • 4 Handles with neoprene knuckle guards
  • Double stitched nylon
  • Max 1 person
  • One way Boston valve
  • Quick connector for easy towing
  • 420 Denier nylon Cover
  • 24 Gauge PVC
  • Dimensions when inflated: Ø52,7 x 14,5″ | Ø134 x 37cm
  • Dimensions when deflated – 55″ | 140cm

PERKTHIMI

230120006
Ndiheni nxehtë? Ky Breeze mund të qetësojë një kalorës të lumtur në një kohë të shkurtër! Breeze është plotësisht i mbuluar me najlon të dyfishtë të qepur mbi fshikëza PVC të rënda. Një lidhës i përshtatshëm me litar të shpejtë lejon lidhjen dhe shkëputjen e lehtë të litarit. Do të vlerësoni komoditetin e 4 dorezave me mbrojtëse të rehatshme të kyçeve nga neopreni dhe qëndrueshmërinë e valvulës së saj të njëanshme të bostonit.

TIPARET

4 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
Najloni i qepur dyfish
Maksimumi 1 person
Valvula e Bostonit me një drejtim
Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
420 Mbulesë najloni Denier
24 matës PVC
Dimensionet kur fryhen: Ø52,7 x 14,5″ | Ø134 x 37 cm
Dimensionet kur shfryhen – 55″ | 140 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Breeze Towable 1P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *