Jobe Boston 3/2mm Wetsuit Kids Red

108.60 

Available on backorder

Categories: ,

Description

303521008

SPECIFICATIONS

Jobe Boston 3/2mm Wetsuit Kids Red

The Jobe Boston 3/2mm Wetsuit Kids Red packs some serious heat! Literally! This full stretch neoprene wetsuit is loaded with warmth enhancing tech to keep summer rolling all year long. With features like durable flatlock seams, a back zipper for easy entry, and protective reinforced knee pads. The Boston 3/2MM comes in 2 awesome colors; Red and Blue which look great in combination with Jobe neoprene vests for kids!
  • CE certified
  • Made of 50% based limestone neoprene
  • 3 mm neoprene on chest & back, 2 mm on other panels
  • Back zipper for fast entry
  • Durable flatlock seams
  • Full stretch neoprene
  • Protective strong knee pads
  • Strengthening tape inside
  • Unisex fit

303521008

SPECIFIKIMET
Jobe Boston 3/2mm Wetsuit Kids Red
Jobe Boston Wetsuit Kids Red 3/2mm përmban nxehtësi serioze! Fjalë për fjalë! Ky kostum me neoprene me shtrirje të plotë është i ngarkuar me teknologji që përmirëson ngrohtësinë për të mbajtur verën të lëvizë gjatë gjithë vitit. Me veçori të tilla si tegela të qëndrueshme me bllokim të sheshtë, një zinxhir mbrapa për hyrje të lehtë dhe jastëkë gjunjësh të përforcuar mbrojtës. Boston 3/2MM vjen në 2 ngjyra të mrekullueshme; E kuqja dhe bluja të cilat duken të shkëlqyera në kombinim me jelekët neoprene Jobe për fëmijë!
Çertifikuar CE
Bërë nga neoprene me bazë 50% gëlqeror
Neopren 3 mm në gjoks dhe shpinë, 2 mm në panele të tjera
Zinxhir prapa për hyrje të shpejtë
Qepje të qëndrueshme me bllokim të sheshtë
Neoprene me shtrirje të plotë
Mbrojtëse të forta të gjurit
Shirit forcues brenda
Përshtatje unisex

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Boston 3/2mm Wetsuit Kids Red”

Your email address will not be published. Required fields are marked *