Jobe Boston 2mm Shorty Wetsuit Kids Red

69.00 

Available on backorder

Categories: , Tags: ,

Description

303621006

Jobe Boston 2mm Shorty Wetsuit Kids Red

The Jobe Boston 2mm Shorty Wetsuit Kids Red packs some serious heat! Literally! This full stretch neoprene shorty is loaded with comfort enhancing tech to keep summer rolling all year long. With features like durable flatlock seams, and a back zipper for easy entry, you may never be this comfortable on the water again. The Boston 2MM comes in 4 awesome colors; Red, Blue, Hot Pink, and Teal.

303621006

Jobe Boston 2mm Shorty Wetsuit Kids RedThe Jobe Boston 2mm Shorty Wetsuit Kids Red mbart nxehtësi serioze! Fjalë për fjalë! Ky short neopreni me shtrirje të plotë është i ngarkuar me teknologji që përmirëson rehatinë për të mbajtur verën të lëvizë gjatë gjithë vitit. Me veçori të tilla si qepjet e qëndrueshme dhe një zinxhir prapa për hyrje të lehtë, mund të mos jeni më kurrë kaq të rehatshëm në ujë. Boston 2MM vjen në 4 ngjyra të mrekullueshme; E kuqe, blu, rozë e nxehtë dhe ngjyrë kafe.
Çertifikuar CE
Bërë nga neoprene me bazë 50% gëlqeror
Neopren me shtrirje të plotë 2 mm
Zinxhir prapa për hyrje të shpejtë
Qepje të qëndrueshme me bllokim të sheshtë
Shirit forcues brenda
Përshtatje unisex

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Boston 2mm Shorty Wetsuit Kids Red”

Your email address will not be published. Required fields are marked *