Jobe Aqua Shoes Adult Black

Categories: ,

Description

Art. 534622004

Freedom is the sense of carelessness while wading through shallow water. Jobe’s H20 shoes for adults are a true best-seller. With 2 mm neoprene and a thin profiled outsole offering control, warmth, protection and grip in & on the water, these water shoes are true must haves for every water sports lover. Complete your gear with our soft and comfy shoes and keep your feet happy, warm and protected.
Perkthimi:
Liria është ndjenja e pakujdesisë gjatë ecjes nëpër ujë të cekët. Këpucët H20 të Jobe për të rritur janë një bestseller i vërtetë. Me neoprene 2 mm dhe një thembër të hollë të profilizuar që ofron kontroll, ngrohtësi, mbrojtje dhe kapje në ujë, këto këpucë uji janë të vërteta të domosdoshme për çdo adhurues të sporteve ujore. Plotësoni pajisjet tuaja me këpucët tona të buta dhe komode dhe mbajini këmbët tuaja të lumtura, të ngrohta dhe të mbrojtura.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Aqua Shoes Adult Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked *