Jobe Aero Venta SUP Sail 3.5 m2 Package

929.99 

Categories: , ,

Description

480022001

Transform your Mohaka Stand Up Paddle Board into an epic windsurfer with the Venta Sail 3.5 m2 and let the wind to the work for you! This sail is designed for beginning- and average windsurfers/paddlers to step up their game. Thanks to its lightweight design this sail is very easy to use on- and around the water. With a surface of 3.5m2, a mast of 316 centimeter and a boom of 140 centimeter, this sail is the ideal addition to your Mohaka 10.2 stand up paddle board. The package contains a mast, mast extension, mast base, uphaul cord & boom.
FEATURES
  • Age range: 9 years and up
  • 3,5m2 sail
  • Including: mast, mast extension, mast base, uphaul cord & boom
  • Mast: 316cm, luff 316cm, boom:140cm

PERKTHIMI

480022001

Shndërroni tabelën tuaj Mohaka Stand Up Paddle në një rrëshqitje epike në ajër me Venta Sail 3,5 m2 dhe lëreni erën të punojë për ju! Kjo vela është projektuar për rrëshqitës/lojtarë fillestarë dhe mesatarë për të rritur lojën e tyre. Falë dizajnit të saj të lehtë, kjo vela është shumë e lehtë për t’u përdorur në dhe rreth ujit. Me një sipërfaqe prej 3,5 m2, një direk prej 316 centimetrash dhe një bum prej 140 centimetrash, kjo vela është shtesa ideale për dërrasën tuaj të këmbës Mohaka 10.2. Paketa përmban direk, zgjatim direku, bazë direku, kordon përmbushjeje dhe boom.

  • TIPARET
  • Gama e moshës: 9 vjeç e lart
  • Vela 3,5 m2
  • Përfshirë: direkun, zgjatimin e direkut, bazën e direkut, kordonin e riparimit dhe bumin
  • Direk: 316cm, luf 316cm, bum:140cm

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Aero Venta SUP Sail 3.5 m2 Package”

Your email address will not be published. Required fields are marked *