Jobe Adventure Duna 11.6 Inflatable Paddle Board Package

1,449.99 

Categories: ,

Description

Jobe Adventure Duna 11.6 Inflatable Paddle Board Package

We have raised the bar in the world of stand up paddling with our brand new Adventure Duna 11.6 Inflatable stand up paddle board. Are you ready for a new adventure? Feel like Columbus and explore and discover what our beautiful planet has got to offer. Thanks to the connection buckles you can easily carry 2 bags with you and take all your gear on your next expedition. The Adventure Duna is provided with the use of top-notch technologies like Heat Bonded Technology for more layer quality and safety and X-drop-stitching for maximal stiffness. With this package you’re ready to go! It comes with Aero Adventure Duna SUP Board 11.6, adjustable 3-piece fiberglass paddle, 1 big Waterproof backpack with buckles to connect your backpack on to your board and 1 small drybag with shoulder straps and buckles to connect to your board.

SPECIFICATION

 • 3 YEARS WARRANTY
 • Non-slip EVA foam pattern, allows comfortable long term SUPing
 • Lightweight X-dropstitching construction
 • Stringer on top and bottom for the best stiffness
 • Bungee storage net
 • Easy-to-carry neoprene handle with paddle holder
 • Halkey Roberts Valve
 • 2 middle fins underneath the standing position for extra grip and traction
 • 8″ EZ lock fin
 • Bungee storage net with buckles
 • D-ring on tip and tail
 • Nose rocker: 9″, Tail rocker: 0″
 • Recommended rider weight: Up to 150kg | 330 lbs
 • Board weight: 10,2kg | 22,5lbs
 • Package weight: 15,2kg | 33.5lbs
 • Dimensions: 11’6″ x 31″ x 6″ | 350 x 78,8 x 15cm
 • Volume: 324 l
 • Package contains: Aero Adventure Duna Package contains: Aero Adventure Duna SUP Board 11.6, adjustable 3-piece fiberglass paddle, 1 big Waterproof backpack with buckles, 1 small drybag with shoulder straps and buckles, double action pump, 10ft / 3,04m coi

PERKTHIMI

Jobe Adventure Dune 11.6 Ne e kemi ngritur shiritin në botën e vozitjes në këmbë me dërrasën tonë të re krejt të re Adventure Duna 11.6. A jeni gati për një aventurë të re? Ndihuni si Kolombi dhe eksploroni dhe zbuloni se çfarë ka për të ofruar planeti ynë i bukur. Falë kopsave të lidhjes, ju mund të mbani lehtësisht 2 çanta me vete dhe të merrni të gjitha pajisjet tuaja në ekspeditën tuaj të ardhshme. Adventure Duna ofrohet me përdorimin e teknologjive të nivelit të lartë si Teknologjia Heat Bonded për më shumë cilësi dhe siguri të shtresës dhe qepje me pika X për ngurtësi maksimale. Me këtë paketë ju jeni gati për të shkuar! Vjen me Aero Adventure Duna SUP Board 11.6, lopatë me fije qelqi me 3 pjesë të rregullueshme, 1 çantë shpine të madhe të papërshkueshme nga uji me kopsa për të lidhur çantën e shpinës me dërrasën tuaj dhe 1 çantë të vogël të thatë me rripa supe dhe kopsa për t’u lidhur me dërrasën tuaj.

SPECIFIKIM

 • 3 VJETE GARANCI
 • Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje, lejon SUP të rehatshëm afatgjatë
 • Konstruksion i lehtë me qepje X
 • Lidhëse sipër dhe poshtë për ngurtësinë më të mirë
 • Rrjeta e ruajtjes së bungee
 • Dorezë neopreni e lehtë për t’u mbajtur me mbajtëse lopatash
 • Halkey Roberts Valve
 • 2 pendë të mesme poshtë pozicionit në këmbë për kapje dhe tërheqje shtesë
 • Fina e kyçjes 8″ EZ
 • Rrjetë magazinimi bungee me kopsa
 • Unaza D në majë dhe në bisht
 • Lëkundje për hundë: 9″, lëkundëse e bishtit: 0″
 • Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 150 kg 330 lbs
 • Pesha e dërrasës: 10,2 kg 22,5 lbs
 • Pesha e paketimit: 15.2 kg 33.5 lbs
 • Përmasat: 11’6″ x 31″ x 6″ | 350 x 78,8 x 15 cm
  Vëllimi: 324 l
 • Paketa përmban: Paketa Aero Adventure Duna përmban: Aero Adventure Duna SUP Board 11.6, vozis me tekstil me fije qelqi me 3 pjesë të rregullueshme, 1 çantë shpine e madhe e papërshkueshme nga uji me kopsa, 1 çantë e vogël dry me rripa shpatullash dhe kopsa, pompë me veprim të dyfishtë, 10ft / 3.04m coi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Adventure Duna 11.6 Inflatable Paddle Board Package”

Your email address will not be published. Required fields are marked *