JOBE ACCELERATE WAKESURFER

349.00 

Available on backorder

Category:

Description

With a soft and light traditional foam core and a machine grooved eva deck with extra tall tail kick, the accelerate wakesurfer is suitable for an easy – till mid level riding style. The classic shape makes it easy to get up and makes it more forgiving, perfect for beginners to intermediates. A high press fiberglass molded board really grabs the wake. Comes with two nylon fins.
  • Traditional foam core
  • 2 nylon fins
  • Beginners and intermediate board
  • High press fiberglass molded
  • Machined Grooved EVA deck with extra tall tail kick
  • Wakesurf/skim style
  • Recommended rider weight: Up to 80kg | 180 Ibs
  • Dimensions: 125 cm x 52 cm | 49″ x 21″ x 7/8″

JOBE ACCELERATE WAKESURFER

TAVOLINE SURF JOBE ACCELERATE Me një bërthamë të butë dhe të lehtë tradicionale me shkumë dhe një kuvertë eva me brazdë makine me goditje ekstra të gjatë të bishtit, wakesurferi i përshpejtuar është i përshtatshëm për një stil kalërimi të lehtë deri në mes. Forma klasike e bën të lehtë ngritjen dhe e bën atë më falëse, perfekte për fillestarët deri tek ata të ndërmjetëm. Një dërrasë e derdhur me tekstil me fije qelqi me shtypje të lartë e rrëmben me të vërtetë. Vjen me dy pendë najloni.

Bërthama tradicionale e shkumës

2 pendë najloni

Bordi fillestar dhe i ndërmjetëm

I derdhur me tekstil me fije qelqi me shtypje të lartë

Kuvertë EVA e përpunuar me brazdë me goditje bishti shumë të gjatë

Stili wakesurf/skim

Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 80 kg | 180 Ibs

Përmasat: 125 cm x 52 cm | 49″ x 21″ x 7/8″

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE ACCELERATE WAKESURFER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *