JOBE 4 PERSON TOWABLE ROPE RED

35 

Category:

Description

Our super strong towropes are engineered to pull big 3 and 4 rider tubes up to 1882 KG! It has a unique and notable pattern and a rope keeper for tangle-free storage.

  • Break strength: 4150 lbs | 1882 kg
  •  Floating mainline
  •  Length: 55ft | 16,8m

Perkthimi:

Litarët tanë tërheqës super të fortë janë projektuar për të tërhequr tuba të mëdhenj 3 dhe 4 kalorës deri në 1882 kg! Ka një model unik dhe të dukshëm dhe një mbajtës litari për ruajtje pa ngatërresë.

  • Forca e thyerjes: 4150 lbs | 1882 kg
  • Linja kryesore lundruese
  • Gjatesia: 55 këmbë | 16,8 m

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE 4 PERSON TOWABLE ROPE RED”

Your email address will not be published. Required fields are marked *