JOBE 4 PERSON TOWABLE ROPE BLUE

43.75 

Categories: ,

Description

211920002

Jobe 4 Person Towable Rope Blue

Our super strong towropes are engineered to pull big 3 and 4 rider tubes up to 1882 KG! It has a unique and notable pattern and a rope keeper for tangle-free storage.

  • Forca e thyerjes: 4150 lbs | 1882 kg
  • Linja kryesore lundruese
  • Gjatësia: 55 këmbë | 16,8 m

 

Jobe 4 Person Litar Towable Blue

Litarët tanë super të fortë janë krijuar për të tërhequr tuba të mëdhenj me 3 dhe 4 njerez deri në 1882 kg! Ka një model unik dhe të dukshëm dhe një mbajtës litari për ruajtje pa ngatërresë.

  • Forca e thyerjes: 4150 lbs | 1882 kg
  • Linja kryesore lundruese
  • Gjatësia: 55 këmbë | 16,8 m

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE 4 PERSON TOWABLE ROPE BLUE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *