JetSurf Titanium DFI

16,335.80 

Available on backorder

Description

Il Titanium DFI è stato completamente ridisegnato per ampliare i confini del settore delle tavole da surf motorizzate. La nuova forma dello scafo con una punta della pinna regolabile offre una vasta gamma di impostazioni per diverse condizioni della superficie dell’acqua e personalizzazione del pilota. L’aletta in fibra di carbonio sul tunnel JetPump produce una deportanza extra e aumenta il flusso d’acqua per prestazioni più elevate della tavola. Il Titanium è stato recentemente alimentato dalla tecnologia DFI Engine, l’unità più potente e affidabile nel mondo del surf motorizzato.

Perkthimi:

Titanium DFI është ridizajnuar plotësisht për të shtyrë kufijtë e industrisë së motorizuar të dërrasave të sërfit. Forma e re e bykut me një majë fin të rregullueshme ofron një gamë të gjerë cilësimesh për kushte të ndryshme të sipërfaqes së ujit dhe personalizimin e kalorësve. Penda e fibrës së karbonit në tunelin JetPump prodhon forcë shtesë poshtë dhe rrit rrjedhjen e ujit për performancë më të lartë të bordit. Titanium kohët e fundit u mundësua nga teknologjia DFI Engine, njësia më e fuqishme dhe më e besueshme në botën e surfimit të motorizuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JetSurf Titanium DFI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *