JetSurf Titanium DFI SKI

17,067.80 

Available on backorder

Description

Il JETSURF più leggero ! Per gli amanti del manubrio! Prova l’emozione dello sci d’acqua con la sensazione di controllo di una moto. Agile, potente e infinitamente emozionante.

Perkthimi:
JETSURF më i lehtë! Për adhuruesit e timonit! Përjetoni emocionin e skijimit në ujë me ndjenjën e kontrollit të një motoçiklete. I shkathët, i fuqishëm dhe pafundësisht emocionues.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JetSurf Titanium DFI SKI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *