JetSurf Titanium DFI RS

17,677.80 

Available on backorder

Description

Il TITANIUM DFI RS rappresenta l’ultima CLASSE RACING del surf motorizzato. I migliori materiali, le manovre brillanti e la massima velocità massima rendono il TITANIUM DFI RS il top del settore. Questa tavola estende i limiti del TITANIUM DFI per un cilindro migliorato per le massime prestazioni collegate a una pompa jet da corsa con una spinta ancora maggiore. La massima trazione in curva è assicurata da una pinna principale più robusta che ti sosterrà nelle curve super strette.

Perkthimi:
TITANIUM DFI RS përfaqëson klasën më të fundit RACING të surfimit të motorizuar. Materialet më të mira, trajtimi i shkëlqyer dhe shpejtësia maksimale e bëjnë TITANIUM DFI RS më të mirën në industri. Kjo pllakë zgjeron kufijtë e TITANIUM DFI për një cilindër të përmirësuar për performancë maksimale të lidhur me një pompë jet garash me një rritje edhe më të madhe. Tërheqja maksimale në kthesat sigurohet nga një pendë kryesore më e fortë që do t’ju mbështesë në kthesat super të ngushta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JetSurf Titanium DFI RS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *