JetSurf Sport

10,723.80 

Available on backorder

Description

Lo SPORT è una tavola che tutti possono apprezzare. Le sue caratteristiche sono perfette per le famiglie e per l’affitto. Lo SPORT è durevole e affidabile, ma soprattutto questo modello sarà un’ottima guida durante le tue prime fasi di JetSurfing. Con quattro attacchi è l’opzione perfetta per le famiglie con rider sia regolari che sciocchi, così nessuno si perde l’azione.

Perkthimi:
SPORT është një bord që të gjithë mund ta vlerësojnë. Karakteristikat e tij jane perfekte per familje dhe me qera. SPORT është i qëndrueshëm dhe i besueshëm, por mbi të gjitha ky model do të jetë një udhërrëfyes i shkëlqyer gjatë fazave tuaja të hershme të JetSurfing. Me katër lidhëse është opsioni i përsosur për familjet me kalorës të rregullt dhe budallenj, kështu që askush nuk e humbasë veprimin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JetSurf Sport”

Your email address will not be published. Required fields are marked *