JET SKI YAMAHA FX SVHO

30,959.00 

Available on backorder

Description

The SVHO supercharged engine, lightweight NanoXcel®2 hull and body work doubly: incredible, smooth power combined with smooth handling and stability as well as an extremely comfortable ride.

Cutting-edge technology and innovation in this feature-packed model see you through to the end, thanks to the revolutionary and intuitive RiDE control system, electronic reverse and trim, cruise assist and remote control security.

PERKTHIMI:

Motori i mbingarkuar SVHO, trupi dhe trupi i lehtë NanoXcel®2 punojnë dyfish: fuqi e pabesueshme dhe e qetë e kombinuar me manovrim dhe stabilitet të qetë, si dhe një udhëtim jashtëzakonisht të rehatshëm.

Teknologjia dhe inovacioni më i avancuar në këtë model të mbushur me veçori ju shohin deri në fund, falë sistemit revolucionar dhe intuitiv të kontrollit RiDE, mbrapa dhe veshje elektronike, asistencën e lundrimit dhe sigurinë e telekomandës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JET SKI YAMAHA FX SVHO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *