Jet Ski Seadoo 2023 Wake 170

19,599.00 

Available on backorder

Description

Sea-Doo WAKE

Born ready for watersports lovers, the WAKE comes fully equipped with tow sport features prepped for your favorite Wake sports. When it’s time for a break, the awesome versatility of the GTI platform shines.

ENGINE The Rotax® 1630 ACE™ – 170 is the most powerful naturally aspirated Rotax engine ever on a Sea-Doo watercraft. Plenty of torque for towing and highly efficient, all-day fun and excitement are always on tap.

HULL The GTI hull design delivers loads of fun and is easy to drive but also delivers a confident, predictable ride. Robust Polytec material reduces the weight of the watercraft to deliver peak performance and efficiency. Plus, it’s more scratch-resistant than fiberglass.

WAKE PACKAGE Everything you need for a full pull of excitement. Includes LinQ retractable ski pylon, exclusive Ski Mode for the perfect acceleration on every tow, removable board rack and unique WAKE™ graphics. All standard.

AUDIO SYSTEM Ride to your own beat with the 100W BRP Audio-Premium System. Waterproof, fully integrated Bluetooth audio system with the remote control pad on the left speaker, you can quickly change songs and volume. (optional)

iBR Recognized by the U.S. Coast Guard for improving boat safety and now in its third generation, the Sea-Doo exclusive iBR system allows you to stop sooner. With both hands on the handlebars, riders can engage forward, neutral, and reverse for stable, worry-free maneuvering at low speeds.

LARGE SWIM PLATFORM Large swim platform offers enhanced stability and more comfort. It’s the perfect place to lounge or prep for watersports and makes reboarding a breeze. Included LinQ attachment points add even more versatility.

iDF Next level peace of mind on every ride. With the ingenious iDF system riders can clear a clogged intake in seconds without ever leaving the seat. A simple push of a button reverses pump flow to effortlessly clear debris. (optional)

SHQIP

I lindur për adhuruesit e sporteve ujore, WAKE vjen i pajisur me veçori sportive të përgatitura për sportet tuaja të preferuara . Kur është koha për një pushim, shkëlqen madheshtia e jashtëzakonshme e platformës GTI.

MOTORI Rotax® 1630 ACE™ – 170 është motori më i fuqishëm Rotax me aspirimin me natyral te pare ndonjëherë në një mjet lundrues Sea-Doo. Një fuqi e jashtezakonshme për tërheqje dhe shumë efikasitet, argëtimi dhe emocioni gjatë gjithë ditës janë gjithmonë aty.

HULL Dizajni i bykut GTI ofron shumë argëtim dhe është i lehtë për t’u drejtuar, por gjithashtu ofron një udhëtim të sigurt . Materiali i fortë Polytec zvogëlon peshën e mjetit lundrues për të ofruar performancë dhe efikasitet maksimal. Plus, është më rezistent ndaj gërvishtjeve.

PAKETA WAKE Gjithçka që ju nevojitet për një tërheqje të plotë të argetimit. Përfshin shtyllën e tërheqshme të skive LinQ, modalitetin ekskluziv të skive për përshpejtimin e përsosur në çdo tërheqje, raftin e lëvizshëm të pllakave dhe grafikë unike WAKE™. Të gjitha me standarde “high-class”.

SISTEMI AUDIO Ecni sipas ritmit tuaj me sistemin Audio-Premium 100 W BRP. Sistemi audio Bluetooth i papërshkueshëm nga uji, plotësisht i integruar me panelin e telekomandës në altoparlantin e majtë, mund të ndryshoni shpejt këngët dhe volumin. (opsionale)

iBR Njohur nga Roja Bregdetare e SHBA për përmirësimin e sigurisë së varkave dhe tani në gjeneratën e tretë, sistemi ekskluziv iBR i Sea-Doo ju lejon të ndaloni më shpejt. Me të dyja duart në timon, drejtuesit mund të angazhohen përpara, neutrale dhe mbrapa për manovrim të qëndrueshëm dhe pa shqetësime me shpejtësi të ulëta.

PLATFORMA E MADHE Platforma e madhe e notit ofron stabilitet të shtuar dhe më shumë rehati. Është vendi i përsosur për t’u ndenjur ose për t’u përgatitur për sportet ujore dhe e bën rinisjen të lehtë. Pikat e përfshira të lidhjes LinQ shtojnë edhe më shumë manovrim.

iDF Paqe mendore e nivelit tjetër në çdo udhëtim. Me sistemin e zgjuar iDF, drejtuesit mund të pastrojnë hyrjen e bllokuar në sekonda pa u larguar kurrë nga sedilja. Një shtypje e thjeshtë e një butoni e kthen rrjedhën e pompës për të pastruar pa mundim mbeturinat. (opsionale)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jet Ski Seadoo 2023 Wake 170”

Your email address will not be published. Required fields are marked *