JET SKI KAWASAKI ULTRA 310LX GOLD

Description

ADVANCED TECHNOLOGY

  • ELECTRIC TRIM-CONTROL (ETC): Quickly and easily adjust to any situation on the water. The Electric Trim-Control (ETC) system is an advanced feature that allows the rider to change handling characteristics. The ETC controls the angle of the jet pump nozzle to adjust the hull attitude for specific water surface conditions or riding style.

CARVE THE WATERS

  • DEEP-V HULL DESIGN: The advanced deep-V hull design is inspired by Kawasaki’s championship-winning race machines, with a 22.5-degree hull angle that allows the watercraft to penetrate swells and waves with great efficiency and less shock. Tuned sponsons help provide straight-line stability and high-grip performance in turns.

OTHER FEATURES

  • Kawasaki Smart Steering®, 5-position adjustable handlebar, JETSOUND® Audio System, GPS mount, Coupling – Direct drive from engine

ULTIMATE POWER

  • SUPERCHARGED PERFORMANCE: A 1,498cc, inline 4-cylinder marine engine with supercharger and intercooler makes the Jet Ski® Ultra® 310 series the most powerful production personal watercraft in the world. The high-tech Eaton Twin Vortices Series (TVS) supercharger boosts the compact powerhouse, delivering unprecedented performance that is sure to ignite the fun. The sound and feel as the engine hits max boost pressure leave no question as to why it sets the standard for power and acceleration.

ADVANCED TECHNOLOGY

  • ELECTRIC TRIM-CONTROL (ETC): Quickly and easily adjust to any situation on the water. The Electric Trim-Control (ETC) system is an advanced feature that allows the rider to change handling characteristics. The ETC controls the angle of the jet pump nozzle to adjust the hull attitude for specific water surface conditions or riding style.

CARVE THE WATERS

  • DEEP-V HULL DESIGN: The advanced deep-V hull design is inspired by Kawasaki’s championship-winning race machines, with a 22.5-degree hull angle that allows the watercraft to penetrate swells and waves with great efficiency and less shock. Tuned sponsons help provide straight-line stability and high-grip performance in turns.

OTHER FEATURES

  • Kawasaki Smart Steering®, 5-position adjustable handlebar, JETSOUND® Audio System, GPS mount, Coupling – Direct drive from engine

ULTIMATE POWER

  • SUPERCHARGED PERFORMANCE: A 1,498cc, inline 4-cylinder marine engine with supercharger and intercooler makes the Jet Ski® Ultra® 310 series the most powerful production personal watercraft in the world. The high-tech Eaton Twin Vortices Series (TVS) supercharger boosts the compact powerhouse, delivering unprecedented performance that is sure to ignite the fun. The sound and feel as the engine hits max boost pressure leave no question as to why it sets the standard for power and acceleration.

PERKTHIMI:

TEKNOLOGJI E AVANCUAR
KONTROLL ELEKTRIK TRIM (ETC): Përshtateni shpejt dhe me lehtësi në çdo situatë në ujë. Sistemi Electric Trim-Control (ETC) është një veçori e avancuar që lejon kalorësin të ndryshojë drejtim në çdo moment. ETC kontrollon këndin e grykës së pompës jet për të rregulluar qëndrimin e bykut për kushte specifike të sipërfaqes së ujit ose stilin e pilotimit.

DIZAJNI DHE FORMA
DIZAJNI DEEP-V HULL: Dizajni i avancuar i bykut të thellë V është frymëzuar nga makinat e garave fituese të kampionatit të Kawasaki, me një kënd të bykut 22,5 gradë që lejon anijen të depërtojë në fryrjet dhe valët me efikasitet të madh dhe më pak goditje. Sponsonët e sintonizuar ndihmojnë në sigurimin e qëndrueshmërisë në vijë të drejtë dhe performancës me kapje të lartë në kthesa.

KARAKTERISTIKA TE TJERA
Kawasaki Smart Steering®, timon i rregullueshëm me 5 pozicione, sistem audio JETSOUND®, montim GPS, bashkim – Drejtim i drejtpërdrejtë nga motori

PERFORMANCE E LARTE: Një motor detar me 4 cilindra me 4 cilindra 1,498cc, me supermbushës dhe ftohës të brendshëm, e bën serinë Jet Ski® Ultra® 310 mjetin ujorë personal më të fuqishëm të prodhimit në botë. Supermbushësi i teknologjisë së lartë Eaton Twin Vortices Series (TVS) rrit fuqinë kompakte, duke ofruar performancë të paparë që me siguri do të ndezë argëtimin. Tingulli dhe ndjesia ndërsa motori godet presionin maksimal të rritjes nuk lënë asnjë dyshim se pse vendos standardet për fuqinë dhe përshpejtimin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JET SKI KAWASAKI ULTRA 310LX GOLD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *