INDICATORE CARBURANTE 10/180 OHM Ø MM.52

80.48 

Description

 5420137

Descrizione

Strumenti stagni IP67 con spia ad illuminazione rossa, LED integrato, completi di cornice tonda e cavo di collegamento.

Unità di misura N

Përshkrim

Instrumente të papërshkueshëm nga uji IP67 me dritë të kuqe, LED të integruar, të kompletuar me kornizë të rrumbullakët dhe kabllo lidhjeje.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “INDICATORE CARBURANTE 10/180 OHM Ø MM.52”

Your email address will not be published. Required fields are marked *