Sale!

HP RACING LIFALOFT INSULATED JACKET

180.00 

Categories: ,

Description

HP RACING LIFALOFT INSULATED JACKET

No.

30206
Waterproof mid-layer jacket with LIFALOFT™ in a clean and technical all-purpose marine design.
Based on the input from professional racers the Racing LIFALOFT™ Jacket is our most technical mid-layer option featuring the LIFALOFT® Insulation for warmth and with a full stretch HELLY TECH® Performance outer layer for protection from spray from the sea and wet weather. Built for sailing around the world and looks sharp both on the sea and land.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyamide. Lining 2: 100% Polyester (Recycled). Insulation: 70% Polypropylene, 30% Polyester

Select size:

FEATURES
HELLY TECH® Performance
LIFALOFT™ Insulation by Primaloft™
PFC Free DWR
2 Hand Pockets with Brushed Lining
Adjustable Cuffs
Adjustable Hem with Drawcord
Full Stretch Construction
HH® Logo At Chest
PERKTHIMI:
HP RACING LIFALOFT INSULATED JACKET
NO.
30206
Xhaketë e shtresës së mesme të papërshkueshme nga uji me LIFALOFT™ në një dizajn detar të pastër dhe teknik për të gjitha qëllimet.
Bazuar në të dhëna nga vrapuesit profesionistë, xhaketa Racing LIFALOFT™ është opsioni ynë më teknik i shtresës së mesme që përmban izolimin LIFALOFT® për ngrohtësi dhe me një shtresë të jashtme të performancës HELLY TECH® të plotë për mbrojtje nga spërkatjet nga deti dhe moti i lagësht. E ndërtuar për lundrim nëpër botë dhe duket e mprehtë si në det ashtu edhe në tokë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Veshja: 100% poliamide. Rreshtimi 2: 100% poliestër (i ricikluar). Izolimi: 70% polipropilen, 30% poliestër

MASAT E DISPONUESHME:

TIPARET
Performanca HELLY TECH®
Izolimi LIFALOFT™ nga Primaloft™
DWR pa PFC
2 xhepa dore me rreshtim të krehur
Pranga të rregullueshme
Fund i rregullueshëm me kordon
Konstruksion me shtrirje të plotë
HH® Logo në gjoks

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HP RACING LIFALOFT INSULATED JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *