HP OCEAN FZ JACKET

136.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

HP OCEAN FZ JACKET

No.

30209
Onboard a boat or in the city, this sporty jacket is our favorite quick fix for layering.
Made with layered spacer fabric, the HP Ocean FZ Jacket is a breathable and good-looking layer. You can grab it for a casual sailing trip or any other occasion, we designed it for movers. The high-tech fabric is made from 66% recycled polyester.
Fiber Content57% Polyester (Recycled), 31% Viscose, 9% Polyester, 3% Elastane
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not wring, wash inside out, Wash with similar colors
FEATURES
Recycled Polyester Face
Double Fabric Cuff and Hem
Hydropower Design Capsule Badge At Sleeve
HH® Logo
PERKTHIMI:
HP OCEAN FZ JACKET
NO.
30209
Në bordin e një varke ose në qytet, kjo xhaketë sportive është mënyra jonë e preferuar e shpejtë për shtresimin.
E bërë me pëlhurë ndarëse me shtresa, xhaketa HP Ocean FZ është një shtresë që merr frymë dhe me pamje të bukur. Ju mund ta kapni atë për një udhëtim të rastësishëm me vela ose ndonjë rast tjetër, ne e projektuam atë për lëvizës. Pëlhura e teknologjisë së lartë është bërë nga 66% poliestër i ricikluar.
Përmbajtja e fibrave: 57% poliestër (i ricikluar), 31% viskozë, 9% poliestër, 3% elastan
Udhëzime kujdesi: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos i shtrydhni, Lani brenda jashtë, Lani me ngjyra të ngjashme
TIPARET
Fytyrë poliesteri i ricikluar
Pranë dhe buzë prej pëlhure të dyfishtë
Distinktivi i kapsulës së dizajnit Hydropower në mëngë
Logoja HH®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HP OCEAN FZ JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *