Sale!

HP FOIL F-1

123.00 

Category:

Description

11315

The men’s hp-foil f-1; combine the best features of Helly Hansen hydropower and sailpower models, and hence is one of Helly Hansen most versatile sailing shoes. This low-cut features open-mesh construction that enhances breathability, and flexibility, whilst the engineered structural overlays protect the feet from both deck hardware. It has a comfortable, internal, moulded eva removable midsole which boasts a quick-drying surface. This sleek performance shoe is designed for all water sport activities and has a custom outsole built for multipurpose water sport use

Size: 42.5

Fletë hp për meshkuj f-1; kombinoni tiparet më të mira të modeleve të hidrocentralit dhe fuqisë vela Helly Hansen, dhe kështu është një nga këpucët lundruese më të gjithanshme Helly Hansen. Ky prerje e ulët përmban konstruksion me rrjetë të hapur që rrit frymëmarrjen dhe fleksibilitetin, ndërsa mbivendosjet strukturore të projektuara mbrojnë këmbët nga të dy pajisjet e kuvertës. Ka një shollë të ndërmjetme të rehatshme, të brendshme, të derdhur nga eva, e cila krenohet me një sipërfaqe që thahet shpejt. Kjo këpucë e hijshme e performancës është e dizajnuar për të gjitha aktivitetet sportive ujore dhe ka një shollë të veçantë të ndërtuar për përdorim në sporte ujore për shumë qëllime

Madhësia: 42.5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HP FOIL F-1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *