HH Trail Running Cap

40.00 

Available on backorder

Description

HH Trail Running Cap

No. 67546
Built with lightweight materials, the HH Trail Running Cap pairs perfectly with products in our trail running collection. The mesh ventilation enhances breathability, and the adjustable closure allows for a customizable fit. Our signature HH logo is reflective for additional visibility. The cap also packs down, making it easy to transport on your next trip to the trails.

Details

Fiber content:

59% Polyester 30% Polyester (Recycled) 11% Elastane

Care Instructions:

Do not soak.
Weight:80g
PERKTHIM
Kapak vrapimi i shtigjeve HH
nr 67546
E ndërtuar me materiale të lehta, kapaku i vrapimit në shtigje HH përshtatet në mënyrë të përkryer me produktet në koleksionin tonë të vrapimit në shtigje. Ventilimi me rrjetë rrit frymëmarrjen dhe mbyllja e rregullueshme lejon një përshtatje të personalizueshme. Logoja jonë e nënshkrimit HH është reflektuese për shikueshmëri shtesë. Kapaku gjithashtu paketohet, duke e bërë të lehtë transportin në udhëtimin tuaj të ardhshëm në shtigje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
59% Poliester 30% Poliester (i Ricikluar) 11% Elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mos njomet.
Pesha:
80 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HH Trail Running Cap”

Your email address will not be published. Required fields are marked *