HH RACING BAG

78.00 

Description

HH RACING BAG

No.

67381
Inspired by our dedication to sailing. A spacious and practical bag for anyone who will spend a day on or around the water.
The HH Racing bag is equipped with everything you need for a day on the water – from a shoe drainage compartment, to duffel and backpack carrying straps, it is the perfect bag for a day on the water.
Weight633g
FEATURES
Adjustable backpack straps
Ventilated wet compartment
Separate dry compartment
Grab handles on both sides for easy handling
PFC free
Zipped outside mesh pocket
STD
PERKTHIMI
ÇANTA HH RACING
NO
67381
Frymëzuar nga përkushtimi ynë ndaj lundrimit. Një çantë e gjerë dhe praktike për këdo që do të kalojë një ditë në ose rreth ujit.
Çanta HH Racing është e pajisur me gjithçka që ju nevojitet për një ditë në ujë – nga një ndarje për kullimin e këpucëve, deri te rripat për mbajtjen e kopeve dhe çantës së shpinës, është çanta perfekte për një ditë në ujë.
Pesha: 633 g
TIPARET
Rripat e rregullueshëm të çantës së shpinës
Ndarje e lagësht e ajrosur
Ndarje e veçantë e thatë
Kapni dorezat nga të dyja anët për përdorim të lehtë
Pa PFC
Xhep jashtë rrjetë me zinxhir
STD

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HH RACING BAG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *