HH LIFA® Seamless Racing Top

95.00 

Description

HH LIFA® Seamless Racing Top
No.

49341
A seamless, high-performance base layer for high intensity activities.
Designed to meet the demands of professional skiers, the HH® LIFA® Seamless Racing Top provides excellent moisture management during all high intensity activities. This base layer is a favorite with our partner national ski teams.
Fiber ContentShell: 72% Polypropylene, 20% Polyamide, 8% Elastane
Weight200g
Perkthimi:
HH LIFA® Seamless Racing Top
nr 49341
Një shtresë bazë e qetë dhe me performancë të lartë për aktivitete me intensitet të lartë.
E krijuar për të përmbushur kërkesat e skiatorëve profesionistë, HH® LIFA® Seamless Racing Top ofron menaxhim të shkëlqyer të lagështirës gjatë të gjitha aktiviteteve me intensitet të lartë. Kjo shtresë bazë është e preferuar nga ekipet tona kombëtare të skive partnere.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 72% polipropilen, 20% poliamide, 8% elastan
Pesha: 200g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HH LIFA® Seamless Racing Top”

Your email address will not be published. Required fields are marked *