HH LIFA ACTIVE SOLEN LS

69.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Men’s HH LIFA® Active Solen Long Sleeve Base Layer

No. 49348

Embrace sunny adventures with UPF 50+ sun protection and lightweight, wicking LIFA® ACTIVE fabric

We designed this men’s long sleeve sun shirt to give you sun protection and comfort on hot days. It’s ideal for any adventure with long sun exposure, including sailing, spring skiing, hiking and beyond. As a part of our Solen collection, it combines two technologies. The S.Café® process infuses the shirt’s fabric with used coffee grounds, giving it UPF 50+ sun protection without the use of chemicals. S.Café® is also quick-dry, odor-resistant and durable. Our LIFA® ACTIVE fiber technology is excellent at wicking – moving moisture away from your skin so you stay dry. This product contains Ocean Bound recycled materials, which are sourced within 50km of a coastline or main waterway in regions at risk of plastic pollution. See composition for more details.

Fiber Content: Shell: 60% Polyester (Recycled), 40% Polypropylene

Care Instructions: Do not use fabric softener,Wash with similar colours

Shtresa bazë e solenit aktiv me mëngë të gjata për meshkuj HH LIFA®

nr 49348

Përqafoni aventurat me diell me mbrojtje nga dielli UPF 50+ dhe pëlhurë LIFA® ACTIVE e lehtë dhe e zhveshur

Ne e projektuam këtë këmishë dielli për meshkuj me mëngë të gjata për t’ju ofruar mbrojtje nga dielli dhe rehati në ditët e nxehta. Është ideale për çdo aventurë me ekspozim të gjatë në diell, duke përfshirë lundrimin, skijimin pranveror, ecjen dhe më gjerë. Si pjesë e koleksionit tonë Solen, ai kombinon dy teknologji. Procesi S.Café® mbush pëlhurën e këmishës me llum kafeje të përdorur, duke i dhënë asaj mbrojtje ndaj diellit UPF 50+ pa përdorimin e kimikateve. S.Café® është gjithashtu thahet shpejt, rezistent ndaj erës dhe i qëndrueshëm. Teknologjia jonë e fibrave LIFA® ACTIVE është e shkëlqyeshme në thithjen – largon lagështinë nga lëkura juaj në mënyrë që të qëndroni të thatë. Ky produkt përmban materiale të ricikluara të lidhura me Oqeanin, të cilat merren brenda 50 km nga një vijë bregdetare ose një rrugë ujore kryesore në rajone në rrezik nga ndotja plastike. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.

Përmbajtja e fibrave: guaskë: 60% poliestër (i ricikluar), 40% polipropilen

Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës rrobash, lani me ngjyra të ngjashme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HH LIFA ACTIVE SOLEN LS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *