HH Graphic Cap

42.00 

Available on backorder

Description

No.

48146
HH Cap – A classic 5 panel cap with corduroy fabric and embroidered logo
Our HH Graphic Cap is a classic 5 panel cap made with corduroy fabric. It features an embroidered logo and an adjustable back so you can find your perfect fit.
Fiber ContentShell: 95% Polyester, 5% Polyamide
Weight90g
Perkthimi:
Një kapele klasike me 5 panele me pëlhurë kadifeje dhe logo të qëndisur.
Kapelja jone grafike HH është një kapele klasike me 5 panele e bërë me pëlhurë kadifeje. Ai përmban një logo të qëndisur dhe një shpinë të rregullueshme në mënyrë që të gjeni përshtatjen tuaj të përsosur.
Përmbajtja e fibrave: Materiali: 95% poliestër, 5% poliamide
Pesha: 90g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HH Graphic Cap”

Your email address will not be published. Required fields are marked *