HH DUFFEL BAG 2 30L

84.00 

Description

HH DUFFEL BAG 2 30L
No.

68006
This sporty 30-liter duffel offers great versatility and conversion between bag and backpack.
The sporty looking duffel bag constructed with a packable solution and a waterproof, soft, main fabric. This bag offers great versatility with multiple compartments and conversion between bag and backpack.
Weight1210g
FEATURES
Water resistant main fabric
External pocket with zip
Internal pocket
Packable in external wash bag
Top carry straps
Removable padded shoulder straps
Carry on compatible on most airlines
PERKTHIMI
ÇANTA HH DUFFEL 2 30L
NO
68006
Kjo dozë sportive 30 litra ofron shkathtësi dhe shndërrim të madh midis çantës dhe çantës së shpinës.
Çanta me pamje sportive e ndërtuar me një zgjidhje të paketueshme dhe një pëlhurë kryesore të papërshkueshme nga uji, të butë. Kjo çantë ofron shkathtësi të madhe me ndarje të shumta dhe konvertim midis çantës dhe çantës së shpinës.
Pesha: 1210g
TIPARET
Pëlhurë kryesore rezistente ndaj ujit
Xhep i jashtëm me zinxhir
Xhepi i brendshëm
E paketueshme në qese larëse të jashtme
Rripat e sipërme të transportit
Rripa shpatullash me mbushje të lëvizshme
Vazhdoni të pajtueshme në shumicën e linjave ajrore

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HH DUFFEL BAG 2 30L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *