H1 PRO PROTECTIVE TOP

318.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

H1 PRO PROTECTIVE TOP
No.

49355
Designed with input from pro skiers, this performance top has LIFA® stay-dry tech and aerodynamic pads for body protection.
We integrated SAS-TECH body-protection, triple-flex pads and LIFA® wicking technology in this comfortable performance top. The H1 pro wicks and the strategically placed pads protect you from impact. With aerodynamics in mind, we made the pads removable, enabling you to go faster when you need it.
Fiber ContentShell: 72% Polypropylene, 20% Polyamide, 8% Elastane. Shell 2: 100% Polyurethane. Backing: 100% Polyamide. Coating: 100% Polyurethane
Select size:

Weight535g
FEATURES
Lightweight insulation
PERKTHIMI:
H1 PRO PROTECTIVE TOP
NO
49355
Dizenjuar me të dhëna nga skiatorët profesionistë, kjo majë e performancës ka teknologjinë LIFA® të qëndrueshmërisë së thatë dhe jastëkët aerodinamikë për mbrojtjen e trupit.
Ne kemi integruar mbrojtjen e trupit SAS-TECH, jastëkët me përkulje të trefishtë dhe teknologjinë LIFA® në këtë majë të rehatshme me performancë. Fitilet H1 pro dhe jastëkët e vendosur në mënyrë strategjike ju mbrojnë nga ndikimi. Duke pasur parasysh aerodinamikën, ne i bëmë jastëkët të lëvizshëm, duke ju mundësuar të ecni më shpejt kur të keni nevojë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 72% polipropilen, 20% poliamide, 8% elastan. Shell 2: 100% poliuretani. Mbështetja: 100% poliamide. Veshje: 100% Poliuretani
MASAT E DISPONUESHME

Pesha: 535 g
TIPARET
Izolim i lehtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “H1 PRO PROTECTIVE TOP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *