H1 PRO PROTECTIVE PANTS

180.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

H1 PRO PROTECTIVE PANTS
No.

49356
Designed with input from pro skiers, these performance pants have LIFA® stay-dry tech and aerodynamic pads for body protection.
We integrated SAS-TECH body-protection, triple-flex pads and with LIFA® wicking technology in these comfortable seamless pants. The H1 pro wicks and the strategically placed pads protect you from impact. With aerodynamics in mind, we made the pads removable, enabling you to go faster when you need it.
Fiber ContentShell: 72% Polypropylene, 20% Polyamide, 18% Elastane. Shell 2: 100% Polyurethane. Backing: 100% Polyamide. Coating: 100% Polyurethane
Select size:

Weight363g
FEATURES
Lightweight insulation
PERKTHIMI:
H1 PRO PROTECTIVE PANTS
NO
49356
Të dizenjuara me kontributin e skiatorëve profesionistë, këto pantallona të performancës kanë teknologjinë LIFA® të qëndrueshmërisë së thatë dhe jastëkët aerodinamikë për mbrojtjen e trupit.
Ne kemi integruar mbrojtjen e trupit SAS-TECH, jastëkët me përkulje të trefishtë dhe me teknologjinë LIFA® të shkrirjes në këto pantallona të rehatshme pa telashe. Fitilat H1 pro dhe jastëkët e vendosur në mënyrë strategjike ju mbrojnë nga ndikimi. Duke pasur parasysh aerodinamikën, ne i bëmë jastëkët të lëvizshëm, duke ju mundësuar të ecni më shpejt kur të keni nevojë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 72% polipropilen, 20% poliamide, 18% elastan. Shell 2: 100% poliuretani. Mbështetja: 100% poliamide. Veshje: 100% Poliuretani
MASAT E DISPONUESHME

Pesha: 363 g
TIPARET
Izolim i lehtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “H1 PRO PROTECTIVE PANTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *