H/H SCOUT DUFFEL M

135.00 

Description

H/H SCOUT DUFFEL M

No. 

67441
La nostra nuova borsa senza PVC dal design ergonomico, con una capienza di circa 50 L
L’ampia apertura a U mantiene la borsa in posizione anche quando è vuota, mentre la tasca laterale foderata consente di separare le scarpe dai vestiti. La borsa ha anche delle tracolle nascoste nella tasca sulla patta superiore e, analogamente ai nostri trolley, la zip principale può essere bloccata per una maggiore sicurezza durante i viaggi.
Fiber Content100% Polyester
Weight1104g
FEATURES
Poliestere 600D con TPU
Senza pac
Grande apertura a U nello scomparto principale
Tasca per scarpe separata per riporre scarpe o vestiti
Tracolle imbottite nascoste nella tasca sulla patta superiore
Zip YKK®
La zip principale è bloccabile
PERKTHIMI:
H/H SCOUT DUFFEL M
NO
67441
Çanta jonë e re PVC pa dizajn ergonomik, me një kapacitet afërsisht 50L
Hapja e hapjes së çantës është në vend kur është në fluturim, me kupën anësore të foragjerit të pranishëm për të ndarë skarpatin dhe hollin. Çanta ka gjithashtu sulmet e sipërme me dy prerje, për qasje më të lehtë në frenat e sipërme, dhe sulmet e poshtme kanë dy prerje, për qasje më të lehtë në telat e sipërme.
Përmbajtja e fibrave: 100% poliester
Pesha: 1104 g
TIPARET
Poliestër 600D me TPU
pa paqe
Hapje e madhe U në ndarjen kryesore
Çanta e veçantë e këpucëve për grisjen e këpucëve ose jelekut
Rripat e mbushur me supe të fshehura në xhepin në pjesën e sipërme
Zip YKK®
Zinxhiri kryesor është i kyçur

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “H/H SCOUT DUFFEL M”

Your email address will not be published. Required fields are marked *