GOBI APS

147.00 

Description

GOBI APS

No.

11682
Gobi APS is a versatile, breathable, and quick-drying all-purpose shoe. This nimble and stable approach shoe offers great traction, cushioning, and support.
Fiber ContentOuter: textile / synthetic. Lining: mesh. Sole: rubber
Weight370g
AVAILABLE SIZE
42.5
FEATURES
Upper: Rubber
Midsole: EVA Comfort Insole, Vulcanized Rubber Construction
Outsole: HH® Max-Grip
PERKTHIMI:
GOBI APS
NO.
11682
Gobi APS është një këpucë e gjithanshme, që merr frymë dhe thahet shpejt. Kjo këpucë e shkathët dhe e qëndrueshme ofron tërheqje, mbështjellje dhe mbështetje të shkëlqyer.
Përmbajtja e fibrave: E jashtme: tekstile / sintetike. Rreshtimi: rrjetë. E vetmja: gome
Pesha: 370g
MASAT E DISPONUESHME
42.5
TIPARET
Pjesa e sipërme: gome
Pjesa e mesme: EVA Comfort Insole, Konstruksion gome i vullkanizuar
Sholla e jashtme: HH® Max-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GOBI APS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *