Gloves FLEXA CLASSIC 3mm

50.99 

Category:

Description

412723

DESCRIPTION
The Flexa Classic diving gloves have been designed to maximise thermal comfort: they are made of 3mm neoprene. They are made with a layer of rubber on the palm to ensure maximum grip and protection from abrasions. Thanks to these features, the Flexa Classic diving gloves offer thermal protection with maximum comfort of movement.
The features of the Flexa Classic diving gloves are:
– Neoprene lining on both sides
– Rubber pattern on the palm for extra grip
– 3mm neoprene

 SIZE: XL

PERKTHIM:

PËRSHKRIM
Dorezat e zhytjes Flexa Classic janë krijuar për të maksimizuar komoditetin termik: ato janë bërë nga neoprene 3 mm. Ato janë bërë me një shtresë gome në pëllëmbë për të siguruar kapje maksimale dhe mbrojtje nga gërvishtjet. Falë këtyre veçorive, dorezat e zhytjes Flexa Classic ofrojnë mbrojtje termike me komoditet maksimal të lëvizjes.
Karakteristikat e dorezave të zhytjes Flexa Classic janë:
– Veshje neoprene ne te dyja anet
– Model gome në pëllëmbë për kapje shtesë
– Neopren 3 mm

PERMASA: XL

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gloves FLEXA CLASSIC 3mm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *