GIUNTO GIREVOLE INOX 316 MM.10-12

74.37 

Description

 0202494

Descrizione

Giunti in acciaio inox AISI 316 per congiungere l’ancora alla catena. La loro forma ogivale consente un perfetto scorrimento della catena e dell’ancora sul musone di prua. Modello girevole. Carico di rottura kg. 1350, per catena Ø mm. 10-12.

Unità di misura N

Përshkrim

Nyjet në çelik inox AISI 316 për të lidhur spirancën me zinxhirin. Forma e saj lejon rrëshqitje të përsosur të zinxhirit dhe spirancës në rulin e harkut. Modeli i kthyeshëm. Max e ngarkeses Kg. 1350, për zinxhirin Ø mm. 10-12.

Njësia e masës N

IVA incl. / me TVSH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GIUNTO GIREVOLE INOX 316 MM.10-12”

Your email address will not be published. Required fields are marked *