GIUBBOTTO TYPHON BABY ARANCIONE 100N. 20-30 KG

46.67 

Description

 P58616

Descrizione

Giubbotto di salvataggio 100 N in schiuma di polietilene. Collo avvolgente per un maggiore sostegno della testa, sistema di segnalazione con fasce retroriflettenti e fischietto. Chiusura con cerniera, nastro con fibbia a sgancio rapido, cinghia sottogamba e maniglia di recupero. CE EN ISO12402-4

Përshkrim

Jelekë shpëtimi 100 N e bërë nga shkumë polietileni. Qafë mbështjellëse për mbështetje më të madhe të kokës, sistem sinjalizimi me shirita reflektues dhe bilbil. Mbyllje me zinxhir, rrip lidhës me lirim të shpejtë, rrip poshtë këmbës dhe dorezë rikuperimi. CE EN ISO12402-4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GIUBBOTTO TYPHON BABY ARANCIONE 100N. 20-30 KG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *