GHIBLI 22

2,300.00 

Description

Motorjahti i kantiereve detare prestigjioze të Lavagna-s, ne Liguria, do te ofrohet me qera te menaxhuar nga CREW Shop për brigjet detare shqiptare dhe ato malazeze. ky jaht me hapesira te shumta dhe ambiente të brendshme komode, i mobiluar me një stil të funksional dhe elegant, i pajisur me një sallon të madh ndenjeje të ndricuar, me një zonë relaksi të kompletuar me një TV smart, sistem fusion dhe një zonë ngrënieje dhe kuzhinë të veçantë, mund të prenotohet nga ana juaj në cdo kohë.

Motoryacht of the prestigious Ligurian shipyards of Lavagna now for charter managed from CREW Shop for Albanian and Monetengro sea coats. Boat with generous volumes and comfortable interiors furnished with a sober and elegant style equipped with a large bright living room with a relaxation area complete with a smart TV, fusion system and a dining area and separate kitchen.

Features of Ghibli 22:

Basic data

 •  Type: Motoryacht
 •  Year : 1990
 •  Length: 22 m
 •  Location: Liguria (Italy)
 •  Shipyard: Ghibli
 •  Material: Wood

Dimensions

 •  Beam: 5.8 m
 •  LOA: 22 m

Capacity

 •  Maximum number of passengers: –
 •  Cabins: 4+1
 •  Berths: 8 Persons

Motor

 •  Number of engines: 2
 •  Total power: 2160 HP

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GHIBLI 22”

Your email address will not be published. Required fields are marked *