GARIBALDI INFINITY JACKET

315.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Description

  • Made for long days powder skiing, our popular Garibaldi is a trusted ski jacket. We went one run further, upgrading the design with LIFA INFINITY™ tech, which sets the industry’s new standard for responsible waterproof/breathable jacket technology. The jacket features 100% recycled face fabric and PFC-free DWR treatment to keep you dry. Primaloft® Black Eco Insulation ensures your warmth, while a strategically integrated H2Flow ventilation system adjusts to your body temp, so you never overheat during long days of high intensity. The jacket has all ski details you need: Life Ppocket™ to preserve phone battery in cold, RECCO® Advanced Rescue System, helmet-compatible hood, a 2-way front zipper, side vent zippers, a ski pass pocket plus wrist gaiters with a thumbhole.
Composition

  • Shell: 100% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyamide – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
CB Inseam

  • 83
Certifications

  • Recycled Content PFC-free
Weight gms

  • 1000.0
Fitting

  • Relaxed
Wash Care

  • Close hook and loop before washing,Close zippers before washing,Do not iron on print,Do not soak,Do not use fabric softener,Do not use washing detergent,Use washing agent for technical garments,Remove promptly from the dryer,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Wash dark colours separately
  • Machine wash in cold water – 30°C,Do not bleach,Tumble dry – low heat,Iron low heat,Do not dry clean

Përshkrim

E krijuar për ski pluhur për ditë të gjata, Garibaldi ynë popullor është një xhaketë skish e besuar. Ne shkuam një vrap më tej, duke përmirësuar dizajnin me teknologjinë LIFA INFINITY™, e cila vendos standardin e ri të industrisë për teknologjinë e përgjegjshme të xhaketave të papërshkueshme nga uji / frymëmarrje. Xhaketa përmban pëlhurë 100% të ricikluar të fytyrës dhe trajtim DWR pa PFC për t’ju mbajtur të thatë. Primaloft® Black Eco Izolimi siguron ngrohtësinë tuaj, ndërsa një sistem i integruar strategjik i ventilimit H2Flow përshtatet me temperaturën e trupit tuaj, në mënyrë që të mos mbinxeheni kurrë gjatë ditëve të gjata me intensitet të lartë. Xhaketa ka të gjitha detajet e skive që ju nevojiten: Life Ppocket™ për të ruajtur baterinë e telefonit në të ftohtë, Sistemi i Avancuar i Shpëtimit RECCO®, kapuç i përputhshëm me helmetën, një zinxhir përpara me dy drejtime, zinxhirë anash të ventilimit, një xhep për leje skish plus gaitrat e kyçit të dorës me një vrimë e gishtit.

Përbërja

Përmbajtja: 100% politeistë (i ricikluar) – Rreshtimi: 100% poliamid – izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)

CB Inseam 83

Certifikatat

Përmbajtja e ricikluar pa PFC

Pesha gms

1000.0

Përshtatje

Fleksibël

Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, mbyllni zinxhirët përpara larjes, Mos hekurosni në printim, Mos njomni, Mos përdorni zbutës rrobash, Mos përdorni detergjent larës, Përdorni larës për veshje teknike, Hiqeni menjëherë nga tharësja, Veshjet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, lani veçmas ngjyrat e errëta

Lahet në makinë në ujë të ftohtë – 30 ° C, Mos zbardh, thahet në tharëse – nxehtësi e ulët, hekuros në nxehtësi të ulët, mos pastrohet në tharje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GARIBALDI INFINITY JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *