Flyer One Plus Efoil – Carbon Fibre Board

6,450.00 

Available on backorder

Description

Caratteristiche:
 • Velocità massima: 35 km/h (21,7 mph)
 • Tempo di utilizzo massimo: 85 minuti
 • Inserimento batterie plug-and-play
 • Carica rapida di 2 ore
 • Connettività Bluetooth (compatibile con l’app Waydoo)
 • Aggiornamenti del firmware tramite un’app per smartphone personalizzata
 • Design modulare per un facile trasporto
 • Garanzia limitata di 2 anni

Cosa c’è nella scatola:

 • 1 tavola in Carbon look
 • 1 batteria agli ioni di litio di powerflight
 • 1 unità di assemblaggio di alimentazione (mast da 25,6 “con il sistema di propulsione)
 • 1 ala / wing anteriore Explorer
 • 1 ala / wing posteriore
 • 1 caricabatterie veloce
 • 1 controller wireless a mano
 • 1 borsa da viaggio con ruote rimovibili
 • 1 kit di strumenti e accessori

Perkthimi:

Karakteristikat:
Shpejtësia maksimale: 35 km/h (21.7 mph)
Koha maksimale e përdorimit: 85 minuta
Futja e baterisë plug-and-play
Karikim i shpejtë 2 orë
Lidhja Bluetooth (e pajtueshme me aplikacionin Waydoo)
Përditësimet e firmuerit përmes një aplikacioni të personalizuar për smartphone
Dizajn modular për transport të lehtë
2 vjet garanci e kufizuar
Çfarë ka në kuti:

1 Tabela me pamje nga karboni
1 x bateri litium jon powerflight
1 Njësi e montimit të fuqisë (25,6″ direk me sistem shtytëse)
1 krah / Krahu i përparmë Explorer
1 krah / krah i pasëm
1 x karikues i shpejtë
1 x kontrollues dore me valë
1 çantë udhëtimi me rrota të lëvizshme
1 komplet veglash dhe aksesoresh

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flyer One Plus Efoil – Carbon Fibre Board”

Your email address will not be published. Required fields are marked *