FINS CLIPPER

39.99 

Available on backorder

Category:

Description

FINS CLIPPER

410344

The Clipper snorkel fins feature a full foot.
This model is perfect for those who want great performance in the water with durable, rugged yet flexible snorkel fins.
The Clipper fins have a comfortable full foot with reinforced technology that channels the energy of movement for super efficient performance.
The eva blade helps to make the fins fluid and direct the fin perfectly.
Clipper snorkel fins combine high-end design and materials for an unforgettable diving experience.
It is the perfect model for snorkeling or underwater tourism and pool.
The main features that make the Clipper fin ideal for all diving adventures are:

– full pocket ultra comfort
– Ultra comfortable design
– Super durable Eva blade for a smooth fin stroke
– Durable constrution

Fin is available in blue, pink, white and yellow.

How to use Clipper snorkel fins:
– The fins make it easier to move through the water, whether on the surface or underwater.
– Wear your fins only when you are in the water, or immediately before diving from the boat. Do not wear fins to walk out of the water. If in the water, walk backwards only to avoid tripping.
– Wet your feet and fins to help the fit.
– Turn the heel of the bootie upside down and return it to its original position after inserting the foot.

Care and maintenance of Clipper snorkel fins.
Follow the advice and instructions in the package insert.

Perkthimi:

Pendët e snorkelit Clipper kanë një këmbë të plotë.
Ky model është i përsosur për ata që duan performancë të shkëlqyer në ujë me pendë të qëndrueshme, të thyer por fleksibël të snorkelit.
Pendat Clipper kanë një këmbë të plotë të rehatshme me teknologji të përforcuar që kanalizon energjinë e lëvizjes për performancë super efikase.
Tehu eva ndihmon për t’i bërë fins fluide dhe për të drejtuar fin në mënyrë të përsosur.
Pendët e snorkelit Clipper kombinojnë dizajnin dhe materialet e nivelit të lartë për një përvojë të paharrueshme zhytjeje.
Është modeli perfekt për snorkeling ose turizmin nënujor dhe pishina.
Karakteristikat kryesore që e bëjnë fin Clipper ideal për të gjitha aventurat e zhytjes janë:

– xhep i plotë ultra rehati
– Dizajn ultra i rehatshëm
– Teh Eva super e qëndrueshme për një goditje të qetë të fijeve
– Konstruksion i qëndrueshëm

Fin është në dispozicion në ngjyrë blu, rozë, të bardhë dhe të verdhë.

Si të përdorni fins snorkel Clipper:
– Pendët e bëjnë më të lehtë lëvizjen nëpër ujë, qoftë në sipërfaqe apo nën ujë.
– Vishni pendët tuaja vetëm kur jeni në ujë, ose menjëherë para se të zhyteni nga varka. Mos vishni pendë për të dalë nga uji. Nëse jeni në ujë, ecni mbrapa vetëm për të shmangur pengimin.
– Lagni këmbët dhe pendët për të ndihmuar përshtatjen.
– Kthejeni thembrën e çizmes përmbys dhe kthejeni atë në pozicionin e saj origjinal pasi të keni futur këmbën.

Kujdesi dhe mirëmbajtja e fins snorkel Clipper.
Ndiqni këshillat dhe udhëzimet në fletën e paketimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FINS CLIPPER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *