FENDVARD BOOT

174 

Description

FENDVARD BOOT

No.

11475
An athletic sneaker-boot with a unique look, executed in a premium waterproof leather.
The Fendvard is a well-built, lightweight sneaker boot hybrid, this athletic waterproof, seam-sealed, premium leather winter boot is inspired by a classic 6-inch yellow boot, but the lowered design and athletic execution make this a unique, versatile all-season boot.
Fiber ContentUpper (FWR): 100% waterproof nubuck / syntheticTHETIC. Lining: 100% mesh. Outsole (FWR): 100% EVA+rubber
FEATURES
Upper: Waterproof Nubuck Leather, Certified LWG Gold
HH Quick Dry
HH Pro Guard
Padded comfort collar
Midsole: OrthoLite® Eco™
Anti Microbial
Outsole: HH Max-Grip
HH Surround-Grip

PERKTHIMI:

ÇIZME FENDVARD
NO.
11475
Një çizme atlete atletike me një pamje unike, e punuar me lëkurë premium të papërshkueshëm nga uji.
Fendvard është një çizme atletesh e ndërtuar mirë dhe e lehtë, kjo çizme sportive dimërore e papërshkueshme nga uji, e mbyllur me tegela, prej lëkure premium është frymëzuar nga një çizme klasike e verdhë 6 inç, por dizajni i ulët dhe ekzekutimi atletik e bëjnë këtë një unik, të gjithanshëm. çizme për të gjitha sezonet.
Përmbajtja e fibrave: Pjesa e sipërme (FWR): 100% nubuck i papërshkueshëm nga uji / sintetike. Rreshtimi: 100% rrjetë. Sholla e jashtme (FWR): 100% EVA+gome
TIPARET
Pjesa e sipërme: Lëkurë Nubuck e papërshkueshme nga uji, e çertifikuar LWG Gold
HH tharje e shpejtë
Garda e HH Pro
Jakë rehati e mbushur
E mesme: OrthoLite® Eco™
Anti Mikrobiale
Sholla e jashtme: HH Max-Grip
HH Surround-Rrip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FENDVARD BOOT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *