Fauna Kids’ Backpack

50.00 

Available on backorder

Category:

Description

Fauna Kids’ Backpack

No. 67559
Your child can bring the joy of a woodland creature on their next hike, trip to school, or other adventure. Items store securely in the main compartment, protected from the elements by the spindrift collar closure and the top lid. Designed with visibility and safety in mind, the animal faces and shoulder piping are reflective. A label where you can write a phone number or address can be found under the top lid. Other highlights include a breathable air mesh back panel and shoulder straps and a fully adjustable sternum strap to help keep the shoulder straps in place.

Details

Volume:6l
Width:16.5cm
Depth:13.0cm
Length:32.0cm
Weight:250
PERKTHIME
Çanta e shpinës për fëmijë Fauna
Fëmija juaj mund të sjellë gëzimin e një krijese pyjore në ecjen e radhës, udhëtimin në shkollë ose aventura tjetër. Artikujt ruhen në mënyrë të sigurt në ndarjen kryesore, të mbrojtur nga elementët nga mbyllja e jakës së shtyllës dhe nga kapaku i sipërm. Të dizajnuara duke pasur parasysh dukshmërinë dhe sigurinë, fytyrat e kafshëve dhe tubacionet e shpatullave janë reflektuese. Një etiketë ku mund të shkruani një numër telefoni ose adresë mund të gjendet nën kapakun e sipërm. Pikat e tjera kryesore përfshijnë panelin e pasmë me rrjetë ajri me frymëmarrje dhe rripat e shpatullave dhe një rrip plotësisht të rregullueshëm të kraharorit për të ndihmuar në mbajtjen e rripave të shpatullave në vend.
Detajet
Vëllimi:6l
Gjerësia:
16.5 cm
Thellesi:
13.0 cm
Gjatësia:
32.0 cm
Pesha:
250

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fauna Kids’ Backpack”

Your email address will not be published. Required fields are marked *