EVO DRY SLING BAG

75.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

EVO DRY SLING BAG

86085

A stylish, unisex sling bag from our Evolution range. Great for adventures close to water, the exterior is waterproof against showers and is worn slung across one shoulder, sitting across the back, allowing full mobility in the body. Boasting YKK quality water resistant zips, this sling bag is collapsible, making it the perfect travel companion.
COMPOSITION
Shell 100% Polyamide Backing 100% Thermoplastic Polyurethane
Perkthimi:
Një çantë elegante unisex me hobe nga sfera jonë Evolution. E shkëlqyeshme për aventurat afër ujit, pjesa e jashtme është e papërshkueshme nga uji ndaj dusheve dhe vishet e shtrirë në njërën shpatull, e ulur përgjatë shpinës, duke lejuar lëvizshmëri të plotë në trup. Me zinxhirë rezistent ndaj ujit të cilësisë YKK, kjo çantë me hobe është e palosshme, duke e bërë atë shoqëruesin e përsosur të udhëtimit.
PËRBËRJA
Shell 100% Mbështetje poliamide 100% Poliuretani termoplastik

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EVO DRY SLING BAG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *