EQA SNEAKERS

122.00 

Categories: ,

Description

EQA SNEAKERS

No.

11775
Fun, lightweight, protective, and sleek, The EQA’s HH Max Vent and Quick Drying upper coupled with the HH Power Stride midsole will keep you light-footed and ready for what’s next.
Fiber ContentOuter: mesh / synthetic. Lining: mesh. Sole: EVA+rubber
Weight390g
Select size:

Select size:

FEATURES
Upper: HH® Max-Vent, HH® Quick Dry, HH® Pro Guard
Midsole: HH® Max-Comfort Insole, HH® Power-Stride, Antimicrobial, Welted Construction
Outsole: HH® Max-Grip, HH® Surround-Grip
PERKTHIMI:

SNEAKERS EQA
NO

11775

Argëtuese, e lehtë, mbrojtëse dhe e hijshme, ventilimi HH Max dhe pjesa e sipërme e tharjes së shpejtë të EQA së ​​bashku me tabanin e mesëm HH Power Stride do t’ju mbajnë këmbë të lehta dhe gati për atë që vjen më pas.
Përmbajtja e fibrave: e jashtme: rrjetë / sintetike. Rreshtimi: rrjetë. Thonja: EVA + gome
Pesha: 390g

MASAT E DISPONUESHME

TIPARET
Pjesa e sipërme: HH® Max-Vent, HH® Quick Dry, HH® Pro Guard
Shtolë e mesme: shtrojë HH® Max-Comfort, HH® Power-Stride, Antimikrobiale, Konstruksion i shkrirë
Sholla e jashtme: HH® Max-Grip, HH® Surround-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EQA SNEAKERS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *