ELITE GOGGLES CASE

27.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

465258

Keep your goggles safe with our Elite Goggle Case, made from heavy duty Durapren™ which is sure to protect your goggles and their lenses. This case also features drainage holes and an incredibly soft interior for added protection.

Mbani syzet tuaja të sigurta me këllëfën tonë të syzeve Elite, e bërë nga Durapren™ e rëndë, e cila me siguri do të mbrojë syzet tuaja dhe lentet e tyre. Kjo kuti përmban gjithashtu vrima kullimi dhe një brendshme tepër të butë për mbrojtje shtesë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ELITE GOGGLES CASE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *