e-Foil 6’2″ Explorer

12,500.00 

Available on backorder

Category:

Description

Fornisce una stabilità totale mentre si naviga e ci si diverte ad esplorare la zona costiera. Una grande scelta per scuole e dimostrazioni. È anche una tavola divertente per l’utilità se vuoi portare un po’ di carico utile extra e avere una nuova avventura. *Quadro elettrico ESC inclusa.

Ofron stabilitet total gjatë lundrimit dhe shijimit të eksplorimit të zonës bregdetare. Një zgjedhje e shkëlqyer për shkollat ​​dhe demonstratat. Është gjithashtu një tabelë argëtuese për shërbime nëse doni të mbani një ngarkesë shtesë dhe të keni një aventurë të re. * Paneli elektrik ESC i përfshirë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “e-Foil 6’2″ Explorer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *