DYNAMIC PRO II ADAPT

211.99 

Categories: ,

Description

ABOUT

82027

Racing boats keep getting lighter, faster and stronger; your equipment needs to evolve in pace. The Dynamic Pro II is the ultimate in innovative performance footwear. The gilly lacing system, the TPU welded overlay in the upper for lateral support and the shock absorbing heel cage ensure a secure and durable Dynamic Fit. A mono mesh construction provides ventilation, drainage and rapid drying time. Musto’s lightweight, shock-absorbing midsole works with enhanced Grip Deck II rubber and Grip Flex tread to give exceptional, multi-directional traction on deck. This unique sole also features XPL drainage to prevent water pooling inside the shoe.
AVAILABLE SIZE
41     42    43      44.5
COMPOSITION
Upper: Synthetic Mesh with TPU OverlaysHeel Counter: Injection EVAOutsole: GripDeck Sticky Rubber Compound with EVA Midsole
EXPLORE ALL FEATURES
• Grip Flex multi-directional outsole grip for exceptional grip • A Grip Deck sole with a sticky rubber compound for sure grip on wet surfaces • Dynamic Gilly lacing system provides a secure and comfortable closure
PERKTHIMI

RRETH

82027

Varkat e garave vazhdojnë të bëhen më të lehta, më të shpejta dhe më të forta; pajisjet tuaja duhet të evoluojnë me ritëm. Dynamic Pro II janë këpucët më të fundit në performancë inovative. Sistemi i lidhëses me lidhëse, mbulesa e salduar me TPU në pjesën e sipërme për mbështetje anësore dhe kafazi i thembra që thith goditjet sigurojnë një përshtatje dinamike të sigurt dhe të qëndrueshme. Një konstruksion mono rrjetë siguron ajrim, kullim dhe kohë të shpejtë tharjeje. Shtola e mesme e lehtë, që thith goditjet e Musto-s, funksionon me gomën e përmirësuar Grip Deck II dhe shkallën Grip Flex për të dhënë tërheqje të jashtëzakonshme dhe me shumë drejtime në kuvertë. Kjo shollë unike përmban gjithashtu kullimin XPL për të parandaluar grumbullimin e ujit brenda këpucës.
MADHËSIA E DISPONUESHME
41     42    43      44.5
PËRBËRJA
Pjesa e sipërme: Rrjetë sintetike me mbivendosje TPU Numëruesi i takave: EVA me injeksion: Shtolja e jashtme: GripDeck Sticky Rubber Compound me EVA Midsole
EKSPLORO TË GJITHA KARAKTERISTIKAT
• Kapje e tabanit të jashtme me shumë drejtime Grip Flex për kapje të jashtëzakonshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DYNAMIC PRO II ADAPT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *