DELFINIERE RACE

1,742.00 

Available on backorder

Description

 P66359

DELFINIERE RACE 80 TUBO Ø MM. 32

Descrizione

Delfiniera in acciaio inox AISI 316 e piattaforma in PVC nero progettatta per supportare carichi elevati. Ideale per spostare all’estrema prua il punto di mura delle vele come gennaker e code 0, così da armarla senza ostacolare lo strallo di prua dove è issato il fiocco.

 

Pershkrimi

Dolphin nga çelik inox AISI 316 dhe platformë PVC e zezë e krijuar për të mbështetur ngarkesa të larta. Ideale për të lëvizur pikën e ngjitjes së velave si gjenerator dhe bishtin 0 në harkun e skajshëm, në mënyrë që ta armatosni pa penguar pjesën e përparme ku ngrihet boshti.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DELFINIERE RACE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *